Család

Testvérpárnak veszett nyoma Budapesten

Az Ürmössy testvérek a Józsefvárosból tűntek el, péntek óta nem látták őket. Már keresi őket a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 17 éves Ürmössy Panna Martina és a 14 éves Ürmössy Péter Benjamin eltűnése ügyében. A testvérpár 2018. február 9-én egy VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta semmi hír sincs róluk – írja a police.hu.

Ürmössy Panna Martina körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös, derékig érő hajú, kék szemű lány. Különös ismertetőjele a feltűnően világos bőre.

Fotó: police.hu

Ürmössy Péter Benjamin körülbelül 168 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke, göndör hajú, kék szemű fiú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Ürmössy Panna Martinát és Ürmössy Péter Benjamint felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top