nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Testvérpárnak veszett nyoma Budapesten

Testvérpárnak veszett nyoma Budapesten

Az Ürmössy testvérek a Józsefvárosból tűntek el, péntek óta nem látták őket. Már keresi őket a rendőrség.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 17 éves Ürmössy Panna Martina és a 14 éves Ürmössy Péter Benjamin eltűnése ügyében. A testvérpár 2018. február 9-én egy VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta semmi hír sincs róluk – írja a police.hu.

Ürmössy Panna Martina körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös, derékig érő hajú, kék szemű lány. Különös ismertetőjele a feltűnően világos bőre.

Fotó: police.hu

Ürmössy Péter Benjamin körülbelül 168 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke, göndör hajú, kék szemű fiú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Ürmössy Panna Martinát és Ürmössy Péter Benjamint felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon