Család

Melegbárba telefonált tanácsért az anyuka, miután coming outolt a fia

A pultos reakciójától az egész internet egy emberként olvadozik.

Még a legtoleránsabb vagy leglazább szülőnél is benne van a pakliban, hogy ha gyermeke egy coming outtal áll elé, rosszul reagálja le a helyzetet. Éppen ezt akarta elkerülni egy Mississippiben élő édesanya, miután fia bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik.

Az anyuka teljesen összezavarodott, és meglepő ötlete támadt: a helyi melegbárt tárcsázta tanácsért, hogy mitévő legyen. A telefont a Sipps melegbarát szórakozóhely pultosa, Kara Coley vette fel, aki már 20 éve dolgozik a bárban, ilyen élményben azonban most volt először része. Az édesanya először megkérdezte, hogy valóban egy melegbárt hívott-e, majd a közepébe vágott, és rákérdezett, hogy a kagyló túlsó végén álló személy is melegnek vallja-e magát. Miután Kara igennel felelt, az anyuka ezt a szívbemarkoló kérdést tette fel: „Mi volt az az egyetlen dolog, amit a szüleitől várt, mikor coming outolt? A fiam épp most tette meg, és nem szeretném összezavarni.” A válasz hasonlóan szívhez szólóra sikerült „Hmm, talán tudassa vele, hogy szereti, és elfogadja. És innentől kezdve minden rendben lesz!”

Miután Kara megosztotta a Facebookon a sztorit, az internetezők olvadozásnak indultak: mi sem tudjuk eldönteni, az anyuka gesztusát vagy a pultos őszinte reakcióját imádjuk-e jobban!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top