nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Majdnem leégette a házat a palacsintatolvaj kutya

Majdnem leégette a házat a palacsintatolvaj kutya

Majdnem tragédia lett a kutya ártatlannak induló csínytevéséből. A tűzoltók most remélik, a többi kutyatartó (és kutya) tanul az esetből.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az odáig még egy sima cuki hír is lehetne, hogy egy kutya megpróbálta ellopni a maradék palacsintát a reggelizőasztalról. De egy massachusettsi otthonban majdnem tragédia lett az eset vége: a család egyik kutyája egyedül volt otthon, mikor a konyhába settenkedett, hogy elcsenje a gázról a maradék palacsintát. Csakhogy véletlenül beindította a tűzhelyet, amiből hamarosan elkezdett elterjedni a tűz az egész házban.

A család biztonsági kamerájának felvételén jól látszik, ahogy a bűnös kutya és társa kisomfordálnak a folyamatosan füsttel telő nappaliba, majd rövidesen a tűzoltók is megérkeznek a helyszínre. Szerencsére a családnak volt beépített tűzriasztója, ezért a kutyáknak sem esett bántódásuk.

A tűzoltók szeretnék felhívni rá a figyelmet, hogy ügyeljünk az otthon hagyott kedvencekre, de jobb, ha a lopásra hajlamos kutyák is mélyen magukba néznek az eset után.

 

TheDodo

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon