nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Így vidította fel az apa a gazdija után epekedő kutyust

Így vidította fel az apa a gazdija után epekedő kutyust

Nehezen lehet felderíteni a kedvenc családtagja után vágyódó kutyát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mióta Annie Shi elmúlt ősszel főiskolára ment, a dolgok egyszerűen nem ugyanazok odahaza. A szülei természetesen hiányolják, de ők azért értik, hogy ez az élet rendje. Nem mindenki van ezzel így. A lány kutyája, Tara nehezebben érti meg és fogadja el kedvenc családtagja távollétét. Ez tulajdonképpen teljesen érthető, hiszen olyanok voltak egymásnak, mint két testvér, még egy ágyban is aludtak éjszakánként. Nem csoda, hogy a kutyára hirtelen rátört a magány.

Forrás: Annie Shi

Tara minden bizonnyal rengeteg törődést és szeretet kap Annie szüleitől, de még mindig keresi a lányt, hiába. Annie értesült arról, hogy kutyája ennyire nehezen bírja a különlétet.

„Tara addig nyaggatja a szüleimet, míg végül mindig kinyitják a szobám ajtaját, amíg távol vagyok. Viszont amikor rájön, hogy a szoba üres, csalódottan és összetörve távozik szegény.”

Forrás: Annie Shi

Erre a problémára találta ki Annie édesapja azt az áthidaló megoldást, hogy lánya szobájában dolgozik, így a kutyus úgy érezheti, ha nem is örök szerelme, de valaki azért ott van a szobában, amely így már nem üresen várja őt.

Amikor Annie hazatér az iskolai szünetekben, nagy az öröm, alig lehet róla levakarni az ebet, és bármilyen fájó is újra búcsút venni ilyenkor, a lányt megnyugtatja, hogy Tara jó kezekben van.

Forrás: Annie Shi

The Dodo

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon