Család

14 éves bátyjának szült gyereket a 11 éves lány

Saját, 11 éves húgát ejthette teherbe egy, a fogantatás idején mindössze 13 éves fiú.

Hasi fájdalmakkal vittek kórházba egy 11 éves lányt a spanyolországi Murciában a szülei, akik saját bevallásuk szerint azt hitték, hogy gyermeküknek valamilyen bélrendszeri megbetegedése van. A lány azonban valójában vajúdott, és hamarosan megszülte gyermekét.

A kórház értesítette a rendőrséget, akik azt feltételezik, hogy a 11 éves lányt 14 éves bátyja ejtette teherbe, aki az aktus idején még csak 13 éves volt.

Az apa kilétét a DNS-teszttel határozzák meg, jelenleg ennek eredményére vár a rendőrség és a család. Úgy tűnik azonban, hogy még ha bebizonyosodik is, hogy valóban a 14 éves fiú a gyerek apja, hivatalosan nem vonhatják felelősségre tettéért, mert a büntethetőségi korhatár alatt van.

Spanyolországban 2013-ban 13-ról 16 évre emelték a beleegyezési korhatárt, ám ez alól kivételt képeznek azok az esetek, amikor a fiú hasonló korban és fejlődési szinten áll, mint a lány. A helyi média értesülései szerint egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a testvérek között nem közös megegyezésen alapú szexuális kapcsolat volt.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top