nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Rúzzsal üzent a járdán parkoló autósnak a dühös anyuka

Rúzzsal üzent a járdán parkoló autósnak a dühös anyuka

Az anyuka megelégelte, hogy sokszor képtelenség babakocsival közlekedni a járdán a felelőtlenül parkoló autósok miatt.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Egy mindenki által ismert jelenet következik: a babakocsival közlekedő szülő kénytelen kerülőt tenni az úttesten, mert a járdán parkoló autó nem hagyott elég helyet, hogy szabályosan és biztonságosan folytassa az útját. A legtöbben ilyenkor csak bosszankodunk, de az agresszívabbaknál akár a kulcs is előkerülhet, és az autó láthatja kárát a dolognak.

Lucy Greenwood, manchesteri édesanya, valahol a két reakció között tette le a voksát: pink színű rúzsával jól látható feliratot hagyott a rosszul parkoló autón, hogy ugyan legyen szíves szabadon hagyni a járdát a babakocsit tolókra tekintettel.

Az anyuka megmozdulása nem maradt visszhang nélkül: még a helyi rendőrség is kezelésbe vette az ügyet, és felszólította az autósokat, hogy figyeljenek jobban a parkolás során.

Mirror

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon