Család

Nyílt levél a nőhöz, aki belement egy szerelmi háromszögbe

A férfi megcsalta, a nő szakított. Majd a férfi megkereste a nőt, hogy mégis folytassák a kapcsolatot úgy, hogy a szeretője is egyenrangú fél legyen a szerelmi háromszögben. A nő belement és most szenved a helyzettől. Neki szól ez a levél.

Kedves nő!
Ne tedd ezt magaddal. Tudom, nagyon ijesztő az egyedüllét, és most még úgy érzed, nincs más pasi rajta kívül széles e világon, de hidd el, ha hagynád, elmúlna ez a fájdalom, és újra rátalálhatnál egy igazi, boldog kapcsolatra. Ne mondd nekem azt, hogy ez így jó neked, mert látom rajtad, hogy borzalmasan érzed magad minden olyan estén, amikor a másik nőnél van.

Annyira szeretném, ha látnád, milyen kifacsart szituációba vitt bele téged a pasi.

Vannak emberek, akik bírják, ha nem két ember van a kapcsolatban, ami teljesen rendben van, ha olyan a beállítottsága valakinek, hogy tud osztozni a szerelmén. Elképzelhető, hogy a pasi is ilyen fajta, akinek nem számít, hogy kivel és mit csinál a nője, amíg a vele töltött időben teljes figyelmet szentel neki. Lehet, hogy a szerető is így van ezzel, nem érdekli, hogy veled tölt a pasi minden második estét, és mintha csak gyerek láthatásra járna, úgy váltogat titeket kéthetente hétvégén. De te nem ilyen vagy, ne akard magadra erőltetni a mosolyt, amikor zokogsz belül a kíntól.

Nem vagy rosszabb vagy jobb náluk, egyszerűen csak olyan fajta a lelked, ami nem képes elviselni, hogy nem egyedül van a szerelme életében. Számodra a pasi kérése, hogy osztozz rajta a szeretővel, azt jelenti, hogy nem akar téged teljesen. Azt érzed ettől a helyzettől, hogy nem vagy elég jó ahhoz, hogy beléd lehessen szeretni annyira, hogy senki mást ne akarjon a pasi a világon. Mert számodra a szerelem egyet jelent azzal, hogy betöltitek egymás világát, és rá sem néztek senki másra.

párkapcsolat szerető szerelmi háromszög

Részlet a Nem kellesz eléggé című filmből

Nincs ezzel semmi baj, fogadd el, hogy ilyen vagy, és keress ehhez társat. Ne hozz olyan kompromisszumokat önbizalomhiányból, amikkel tönkreteszed magad.

Ne áruld el a saját lelkedet, személyiségedet, vágyaidat azért, mert félsz, hogy nem találsz a pasinál jobbat. Ne gondold azt, hogy nem érdemled meg azt a fajta boldogságot, amire mélyen belül vágysz. Ne csináld, nem éri meg egy pasi sem azt, hogy hazudj saját magadnak, és eldobd magadtól az igazi énedet.

Tudom, hogy most, ha találkoztok, nem tudsz szabadulni a gondolattól, hogy előző este nála volt. Azt is tudom, hogy amikor nincs veled, kínzó képek pörögnek a lelki szemeid előtt, hogy vajon mit csinálhatnak egymással. Mindennap csak magadat bántod azzal, hogy belementél ebbe a helyzetbe, minden nappal csak egyre rosszabb lesz, és egyre inkább rombolja tovább a maradék önbecsülésedet.

Kérlek, ne tedd ezt magaddal, hidd el, jobb egyedül, mint egy ilyen kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top