Család

Szívmelengető: így teljesült az álma a 99 éves nagypapának

Unokája a Twitterre posztolta az alábbi megható történetet, mi pedig azóta is a zsebkendőnket keresgéljük.

Phil Basser 99 éves, jövő hónapban ünnepli századik születésnapját. Kedvenc focicsapata a Philadelphia Eagles, annak ellenére, hogy a zöld-fehéreknek fennállásuk óta nem sikerült elérnie az amerikaifutball-liga, az NFL bajnoki címét. Az öregúr egyébként 1918. március 6-án született, 15 évvel azelőtt, hogy az Eagles csapata megalakult volna.

Unokája, Josh Potter szerint korábban egyszer viccelődve azt mondta, „talán, ha megérem a százat, akkor láthatom, hogy az Eagles megnyeri a Super Bowlt”.

Josh és családja pedig különleges ajándékkal lepték meg a nagyapót: mindannyian felkerekedtek, hogy a helyszínen, a minneapolisi U.S.Bank Stadiumban nézzék meg a nagydöntőt.

Az eredmény egy rendkívül izgalmas és látványos mérkőzést követően 41-33 lett a Philadelphia javára. Phil Bassernek, vagy ahogy barátai újabban nevezik, Philadelphia Philnek tehát teljesült az álma, a lenti fotó szerint pedig nagy lelkesedéssel drukkolta végig a mérkőzést.

A közelgő századik szülinapjához jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top