Család

„Akkor tudtam, hogy vége, amikor már nem érdekelt, miért nem jön haza munka után a férjem”

Amikor vége, akkor vége, valahogy ezt megérzed az adott helyzetben, amikor már nincs tovább.

Jobb egyedül, mint egy rossz házasságban – ezt az örök érvényű igazságot fogalmazták meg azok a nők, akiket megkérdeztek, melyik volt az a pillanat, amikor tudták, hogy vége van a házasságuknak, és ami miatt végül a válás mellett döntöttek.

„Amikor terhes voltam a második fiunkkal, és lebetegedtem két hónappal a szülés előtt, kórházba kerültem miatta. A férjem a két hónap alatt egyetlenegyszer jött be hozzám látogatni. Egyszer. És csak nagyon néha hívott fel, hogy mi a helyzet velem.” – Lisa M.

„Akkor tudtam, hogy vége, amikor már kicsit sem érdekelt, hogy miért nem jött haza este munka után.” – Pat C.

„Volt egy pillanat, amikor tudtam, hogy válni akarok. Amikor rájöttem, hogy otthon én végzem a házimunkák 90 százalékát, és hozzá én keresem a családra a 95 százalék pénzt is, én fizetem a csekkeket, gondoskodom a gyerekekről és a bevásárlásról… és ha szóltam, hogy túl sok a feladat, akkor a férjem annyit mondott, hogy próbáljam ki, milyen az, ha saját vállalkozásom van, mint neki, akkor aztán megtudnám, mi az az igazi stressz.” – Sue E.

válás nők tapasztalat

Részlet a Válás című sorozatból

„Könyörgött nekem, hogy szüljek gyereket azért, mert úgy érezte, 39 évesen kifut az időből. Aztán mikor teherbe estem, azért könyörgött, hogy vetessem el a gyereket. Kiderült, hogy van már két gyereke egy másik államban, akik után nem fizet egy fillér gyerektartást sem…” – Crystal F.

„Akkor tudtam, hogy vége a házasságomnak, amikor a férjem mellett túl fájdalmassá vált a magányom.” – Natalie O.

„A férjem évekig kínzott lelkileg és fizikailag. Amikor megvádoltam, hogy hazudik nekem a pénzről, akkor bevallotta, hogy szeretője van. Ez volt az én szabadulójegyem.” – Rachel L.

„Akkor döntöttem a válás mellett, amikor megláttam a telefonján egy nő üzenetét: »Felhívhatlak most, nincs ott a feleséged?«” – Tracy C.

„Amikor közölte, hogy már nem szerelmes belém, és nem vonzódik hozzám.” – Caren C.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top