nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Cukiság: takaróba bugyolálva ment vizet inni a kutyus

Cukiság: takaróba bugyolálva ment vizet inni a kutyus

Úgy látszik, a kutyák egyre több emberi viselkedésmintát tudnak utánozni. Például mikor valaki az éjszaka közepén még paplanba csavarva kicsoszog a fürdőszobába, hogy igyon egy pohár vizet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Sokaknak lehet ismerős az éjjeli vízivás aktusa: ilyenkor az ember többnyire még félálomban vagy szinte alvajárásban kicsoszog valahogy a konyháig vagy fürdőszobáig, gyakran maga után vonszolva a takaróját is, hogy egy pohár víz legurítása után visszasüppedhessen az álomba. Gyakorlatilag pontosan így járt el ez a kicsi kutya is, akit ugyan nem láthatunk a takaró alatt, de feltételezzük, hogy elég cuki.

Kész szerencse, hogy az állat gazdája felébredt a neszezésre, így sikerült néhány képet lőnie a vicces jelenetről.

Még több cukiság az NLCafén:

  • Cukiság: így ismerkedik az orrszarvúkkal a cica
  • Cukiság: így ragaszkodik egymáshoz a két menhelyi cica

 

Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon