nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Nem rontotta meg tanítványát Körmend volt alpolgármestere

Nem rontotta meg tanítványát Körmend volt alpolgármestere

Bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást Körmend volt alpolgármestere ellen a rendőrség, nem találtak bűncselekményre utaló nyomot. Szabó Ferencet annak a 16 éves lánynak a szülei jelentettek fel, akivel viszonya volt Szabó Ferencnek.
NLCafé
f Ajánlom

Szabó Ferenc korábban Körmend alpolgármesteri címét is betöltötte, ám tavaly év elején kénytelen volt lemondani, mert sajtóhírek szerint viszonyt folytatott egy 16 éves diáklánnyal, aki korábban a tanítványa volt. A férfit a lány szülei jelentették fel a rendőrségen kiskorú veszélyeztetése miatt.

Szabó Ferenc a kirobbant botrány után lemondott alpolgármesteri címéről, illetve a KDNP körmendi szervezetének elnökségében betöltött tisztségéről is, a lépést „a magánéletében történt változásokkal”, illetve más jellegű feladataival indokolta.

A feljelentés nyomán indult, közel egy évig tartó nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte, az ügyet a Körmendi Járási Ügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette – tudta meg az ügyről a Nyugat.hu.

Megosztás Facebookon