Család

Magányos magyar nőktől próbál pénzt szerezni a csaló, aki amerikai katonának adja ki magát

A férfi az egyedülálló, magányos nőket szemeli ki magának, bejelöli őket a Facebookon, majd amikor már közelebbi viszonyba kerülnek, pénzt kér tőlük.

Magányos magyar nőktől próbál meg pénzt kicsalni egy magát bajba jutott amerikai katonának kiadó férfi – írja a Blikk.

Frank, aki néha Richardnak adja ki magát, azt állítja: az Egyesült Államok légi erejénél szolgált Nigériában. A Facebookon ismerkedik, egyedülálló nőket jelöl be. Az oldalra két egyenruhás képet töltött fel, de már az is gyanús, hogy brit egyenruhát visel, és nem is létezik olyan szervezet, ahol állítólag szolgált.

Egy Éva nevű nő arról mesélt, hogy mivel egy munkatársának is az ismerőse volt, visszajelölte a férfit, aki azt mondta, egy fordítóprogram segítségével ír. A nő sokat volt egyedül, ezért jólesett neki beszélgetni valakivel. Aztán szerelembe esett.

Idővel a csaló azt kérdezte, tud-e neki a nő kölcsönadni. Először 50, majd 100 ezer forintnak megfelelő dollárt. Azt mondta, a fiának kell, és egy félreértés miatt nem fér hozzá a számlájához.

A magát katonának kiadó férfi egyre erőszakosabb lett, követelte a pénzt, de Éva nem utalt. Aztán figyelmeztették, hogy semmiképp se küldjön pénzt, mert az összes nőismerősétől ugyanezt kérte a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top