nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
A női vécében tartották az esküvőjüket – videó

A női vécében tartották az esküvőjüket – videó

A vőlegény anyja rosszul lett, oxigént adtak neki, és a mosdóban ápolták, amíg a mentőket várták. Az ifjú pár úgy döntött, nem halasztja el a ceremóniát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szokatlan körülmények között házasodott össze egy fiatal pár New Jersey államban. Brian és Maria Schulz a hivatal női vécéjében mondta ki a boldogító igent.

Az esküvőt persze nem így tervezték. A nagy napra összegyűltek a rokonok és a barátok, ám nem sokkal azután, hogy elkezdődött a szertartás, a vőlegény édesanyja rosszul lett. A nőnek légzési nehézségei voltak, és úgy érezte, asztmás roham tör rá.

A pár aggódott az egészségéért, de azzal is szembesültek, hogy Brian anyja nélkül nem folytatódhatott a ceremónia, mert a házassági anyakönyvi kivonat miatt jelen kellett lennie. Másrészt ha nem házasodnak össze, akkor leghamarabb 45 nap múlva lesz erre lehetőségük.

A nőnek oxigént adtak, és a mellékhelyiségbe vitték, miközben várták a mentőket. Aztán jött az ötlet, hogy kimennek hozzá, és a mosdóban tartják meg az esküvőt.

Az ifjú pár végül a kéztörlők mellett kelt egybe, és azt mondták, nagyon hálásak az anyakönyvi hivatalnak.

(Mirror)

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon