Család

Az IKEA segít megmenteni a párkapcsolatodat

Azt mondják, a hagyományos svéd módszerrel jobban fogtok aludni, és kevésbé gyűlölitek majd egymást reggelre.

A hygge meg a lagom meg az összes ilyesmi óta az északi emberek életmódja valami olyan paradicsomi létállapotot képvisel, ami felé mi többiek csak szánalmas tyúklépésekben igyekszünk haladni. Hála az IKEÁ-nak, most egy kicsit megint közelebb kerülhetünk a svéd Nirvánához, méghozzá ezúttal egy baromi fontos területen, az alváson keresztül.

A közös alvás többnyire csak a párkapcsolat első három hónapjában szuperromantikus, utána idegesítő és kényelmetlen tud lenni. Mostanság nem hiába hangsúlyozzák többen is, hogy vissza kellene szokni a külön ágyakra, de az IKEA (vagyis A Svédek) ennél sokkal emberibb léptékű megoldást mutat a problémára. A bútorgyár most mindenkivel megosztotta a „svéd alvás” titkát, vagyis azt, hogy egyetlen paplan helyett kettővel aludjanak a párok. Mindenkinek jut meleg paplan, senki nem rángatja le a másikról. Aki erre magától is rájött, az már majdnem svéd!

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top