Család

Gyermekeként szereti a kitömött rókakölyköt a nő

Baby Jesusnak, a kitömött rókának saját Instagram-oldala is van.

Ismerjétek meg Baby Jesust! A jobb sorsra érdemes rókakölyköt egy autó ütötte el, ám tetemét egy szakember preparálta, majd a kitömött állatot 2015 karácsonyára egy Lisa Foxcroft nevű angol nőnek ajándékozta egy barátja. És itt pattant el valami, de nagyon.

Baby Jesus (@babyjesusfox) által megosztott bejegyzés,

A nő a Baby Jesus (Kis Jézus) nevet adta a preparált rókakölyöknek, „akire” karácsonyi csodaként tekint, és azóta is gyermekeként szereti, gondozza, babusgatja. Mindenhová magával viszi, a bevásárlástól a nyaralásig, saját bútorai, játékai vannak, babakocsija és bőséges ruhatára, illetve persze Instagram-oldala is, jelenleg közel 4000 követővel.

Baby Jesus (@babyjesusfox) által megosztott bejegyzés,

„Abszolút mindenhová magammal viszem, és néha furcsán néznek rám. Megkérdezik, mi ez, és miért van velem, de miután elmesélem a történetét, az emberek igazán pozitívan reagálnak. Gyakran elkérik és szelfiznek vele” – mondta Lisa, aki elárulta azt is, hogy többen kifogásolják az állat nevét, mint magát azt a tényt, hogy egy preparált rókakölyköt hord magával.

Baby Jesus (@babyjesusfox) által megosztott bejegyzés,

„A taxidermiára művészetként tekintek, amivel megőrizhetünk egy gyönyörű állatot. Semmilyen formában nem támogatnám az állatokkal való kegyetlenkedést. Az emberek gyakran csak egy halott állatot látnak, pedig több annál. Egy művészeti forma, mely az ókori egyiptomiak óta fejlődik” – magyarázta a nő.

Baby Jesus (@babyjesusfox) által megosztott bejegyzés,

Lisa előszeretettel öltözteti Baby Jesust különböző hírességeknek, különösen Gemma Collins realitycelebnek, akire szerinte nagyon hasonlít.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top