Család

Gyerekei kedvéért gyúrta ki magát az apuka

Majdnem testsúlya felétől megszabadult a férfi, aki rájött, hogy plusz kilói visszatartják attól, hogy értékes időt töltsön három gyerekével.

Jeremiah Peterson nemrégiben még majdnem 130 kilót nyomott, most olyan teste van, hogy magazinok címlapján szerepelhetnének a kockái. A háromgyeres apuka egy családi túrázás után határozta el, hogy változtatni fog, amikor rájött, hogy a gyerekekkel töltött idő helyett végig azzal volt elfoglalva, hogy levegőhöz jusson kirándulás közben.

A férfi aztán kemény edzésbe kezdett, aminek eredményeként nemcsak több mint 30 kilótól sikerült megszabadulnia, hanem még látványos izomtömeget is felszedett magára! Az édesapa szinte felismerhetetlen új alakjával, ha összehasonlítjuk a régi fotóival, ráadásul mindössze 152 nap alatt érte el a hatalmas változást. Peterson azt mondja, mindennap megküzdött ezért a változásért, és most szeretne másokat is erre inspirálni. A férfi büszkén számol be arról is, hogy új testében sokkal boldogabb ember, és jobb apuka lett.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top