Család

26 év után vallotta be a dada, hogy elrabolt egy gyereket, és a sajátjaként nevelte fel

Nem biztos, hogy lehet hinni a kínai He Csaoping történetében, mert a fiút hivatalosan nem kereste senki. A nő viszont most állítja, hogy a családjától hozta el a fiút csecsemőkorában, majd felnevelte.

He Csaoping 48 éves, Kína délnyugati részén él. 2017 augusztusában tett vallomást a rendőrségen arról, hogy 27 éves fia valójában nem a saját gyereke, hanem egy családtól hozta el őt, amikor a fiú egyéves volt. Csaoping ekkor dadaként dolgozott, az orvosok pedig két saját gyerekének elvesztése után azt mondták neki, nem szülhet már gyereket.

Csaoping, mint mondja, kétségbeesésében magához vette a rábízott gyereket, másik városba költözött, és felnevelte a fiút. Liu Dzsincsin most 27 éves, és Csaopinget tekinti az édesanyjának. Ráadásul egy húga is van, mert a nő 1995-ben mégis gyereket szült.

Kína, dada, elrabolt gyerek (fotó: VCG)

He Csaoping fia fotóját mutatja (fotó: VCG)

Csaoping azt mondja, azért tett most vallomást, mert látott egy megható dokumentumfilmet egy gyerekét 50 éven át kereső anyáról. Az ő története viszont nem biztos, hogy hiteles, a rendőrök ugyanis semmilyen hivatalos nyomát nem találták annak, hogy a szülők keresték volna elrabolt gyereküket 1992-ben. Ez pedig minimum elég furcsa. Csaopinget egyébként valószínűleg nem börtönöznék már be, mert az ügye elévült. Fiát sem érdekli, ő-e a biológiai édesanyja, mint mondja, mindenképp az anyjaként fog rá tekinteni. (CGTN)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top