Család

Arra ért haza a nyaralásból, hogy egy idegen család költözött a házába

Tíz napos szabadságáról hazatérve döbbenten konstatálta a nő, hogy új család költözött házába.

Vakációjából hazatérve Katherine Lang nyugtalanító felfedezést tett: nincs egyedül a házban, ugyanis új család költözött be otthonába. A nő először csak két futkározó kutyát látott meg, és a konyhai mosogatógépén csücsülő macskát, majd a szobába lépve egy pár nézett vele farkasszemet. Lang kérdése, hogy mégis mi a fenét keresnek a házában, megdöbbentette őket. Csak lassan tisztázódott az abszurd helyzet: a házaspár hamis bérbeadás áldozata lett. 

Forrás: Tumblr.com

Azért jöttek el Kentuckyból Beaufortba, hogy munkát keressenek, és szükségük volt lakhelyre. Gyermekeik a rokonoknál maradtak addig, míg ők felfedezik a lehetőségeket. Ekkor bérelték ki Lang házát egy szélhámostól, akinek valószínűleg lehetett egy pótkulcsa. Miután megtudták, hogy csúnyán átverték őket, a feleség zokogásban tört ki. Szerencsére Lang átérezte problémájukat, és felajánlotta nekik, hogy maradjanak nála, amíg nem találnak másik otthont. Elég hátborzongató történet, lesokkolódnánk, ha velünk történne meg.

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top