Család

Szakítottak az ablakon kizuhant 3 éves kislány szülei

Sokáig úgy tűnt, hogy a negyedik emeltről kizuhant hároméves kislány szülei egymásba kapaszkodva próbálják átvészelni a tragédiát, de a Blikk most úgy értesült, hogy a fájdalom és a(z) (ön)vád a szülők kapcsolatát is tönkretette.

„Panna szülei valóban nincsenek már együtt, külön utakon folytatják az életüket. Ez azonban nem befolyásolja hozzáállásukat a rendőrségi vizsgálathoz. Továbbra is mindig, amikor csak szükséges, állnak a hatóság rendelkezésére” – közölte a lappal Lichy József ügyvéd.

A kislány még tavaly májusban zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről, miután a gyerekre senki sem vigyázott. A szülők a tragédia pillanatában nem voltak otthon, a kislány őrzésével megbízott keresztanya pedig azelőtt elment munkába, hogy a szülők hazaértek volna. A keresztanya információk szerint mindig azt állította: ő soha nem csinált titkot abból, hogy munkába kell mennie, ezért mindenképpen eljön a lakásból, még mielőtt a szülők hazaérnek. 

A hazugságvizsgálat eredményei szerint azonban Panna édesanyja nem volt teljesen őszinte azzal kapcsolatban, hogy kinek kellett volna vigyáznia a gyerekre. Vélhetően ez az eredmény sem tett jót Panna szülei kapcsolatának, amely nem bírt már ki egy ekkora veszteséget. 

Korábban megírtuk, hogy az elhunyt gyerek vérében a rendőrség által kirendelt orvos szakértő alkoholt mutatott ki, a Blikk pedig most azt írja, hogy 0,43 ezreléknyi volt Panna véralkoholszintje, ami mennyiség egy felnőtt embernél akkor jelentkezik, ha nagyjából fél liter sört elfogyaszt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top