nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Újrafotózta beszólós családi képét a fitneszmami

Újrafotózta beszólós családi képét a fitneszmami

Megint kiborította az internetezőket az edzést hirdető, tökéletes testű anyuka.
NLCafé
f Ajánlom

A fitneszrajongó, háromgyerekes Maria Kang pár éve nagy port kavart akkor posztolt fotójával, melyen három gyermeke mellett, edzőruhában, szélese mosollyal az arcán pózol, ezzel a felirattal a képen: A te kifogásod mi?

A szöveggel és a fotóval a nő arra akart csak célozni, talán kicsit szerencsétlenül, hogy három gyerkőc mellett is van ideje az embernek formába hozni magát, ha igazán akarja. Akkor Kangot rengeteg támadás érte akciója miatt. Sokan kiakadtak, hogy az orruk alá dörgöli a nő, hogy őt tökéletes testtel áldotta meg a sors, netán a plasztikai sebész, míg nekik nincs ekkora szerencséjük. 

Share/Tag a friend that needs this message: After you address your Excuse, you need to find your Reason. 5 years later I’m still seeking the hard route, after all, in a country where you are the Healthy minority you must #dodifferent You need to find your reason, your WHY for prioritizing your health. You are who you surround yourself with so if everyone is starting an extreme diet, be balanced. If everyone is sitting watching TV shows, get up and move. If everyone is ordering high-calorie meals and drinking sugary drinks, choose otherwise! You know what’s right, just don’t follow the habits and lifestyle of the majority of overweight/obese people who do it wrong. Many asked for a side-by-side so here you go! What’s Your Reason? Plant it and GROW 🌱 #whatsyourreason #whatsyourexcuse #mariakang

Maria Kang (@mariakangfitness) által megosztott bejegyzés,

Kang már ekkor is szabadkozott, hogy egyáltalán nem ez volt a célja a fotóval, hanem azt a tényt erősíteni, hogy minden lehetséges, ha elég kitartással küzd érte az ember. Úgy tűnik, nem tanult a korábbi esetből vagy csak hidegen hagyta a kommentelők dühe, mert a nő most újabb képpel jelentkezett, hasonló üzenettel: Mi a te okod?

Kang most is csak arra szeretné buzdítani, főleg nagy számú követőjét Instagramján, hogy álljanak fel a tévé vagy a számítógép elől, és mozduljanak végre, tegyenek magukért. Természetesen jó pár felhasználó most sem értett együtt a poszttal, nemtetszésüket nem is hagyták szó nélkül:

„A világ nem a lapos has körül forog!”

„Ez a test megszégyenítése, ember!”

Persze a legtöbben pozitívan jeleztek vissza Kangnak, aki sokaknak ad erőt és kitartást céljaik elérésében. Ő pedig most sem hajlandó bocsánatot kérni, mert tettét nem érzi sértőnek. Ő maga is megküzdött azért, hogy így nézzen ki, ezért szerinte más is ugyanekkora esélyekkel indul az egészséges életmódért folytatott harcban.

The Sun

Megosztás Facebookon