Család

A hajdúszoboszlói hármas ikrek édesapja egy másik özvegyen is segítene

A debreceni Móricz családban karácsony előtt halt meg az anya, három gyereket hagyva hátra. Férjét a hajdúszoboszlói ikrek édesapja támogatná.

A debreceni Móricz családban karácsony előtt halt meg az anya, Bernadett. Szoptatás közben talált csomót a mellében, később kiderült, hogy áttétes mellrákja van. Szenteste előtt egy héttel halt meg. Három gyereket hagyott hátra, a legkisebb három éves, és Down-szindrómás. Az özvegy, István otthagyta az állását, mostantól a gyerekeket fogja nevelni.

Neki szeretne segíteni a hajdúszoboszlói hármas ikrek apja, Fábián Tamás. Az ő felesége tavaly halt meg, a szülés után. Tragédiájuk hírére 45 millió forintnyi támogatást kaptak az emberektől, és ma is érkeznek hozzájuk csomagok. Ezekből Fábián Móriczéknak is küldene, később pedig a Gyermekremény Alapítvány segítségével más gyászoló családok adományozását is megszervezné. (Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top