Család

Gyermekeinek sem ad 1,3 milliárdos nyereményéből a transznemű taxis

Négymillió fontot nyert kaparós sorsjegyen Melissa Ede, de nem ad belőle egy pennyt sem gyermekeinek, mert azok nem voltak vele a legnehezebb időkben. Akkor, amikor Melissa belevágott a nemváltoztatásba.

Négy gyermeke is van a brit Melissa Ede-nek, aki négymillió fontot nyert a napokban kaparós sorsjegyen. Az 57 éves, taxisofőrként dolgozó transznemű nő nem hajlandó osztozni nyereményén senkivel, főleg nem gyermekeivel, akik 12 évvel ezelőtt megtagadták őt. Akkor, amikor belekezdett a nemváltoztató műtétsorozatba.

Melissa a pénzből azt tervezi, hogy hozzámegy menyasszonyához, vesz egy szép házat és megírja a történetét, amivel szerinte sok hasonló helyzetben lévő embernek tudna segíteni.

A gyermekei közül többen is reagáltak Melissa kijelentésre. Egyik fia szerint nem a nemátalakító műtétek miatt romlott meg a kapcsolat köztük, hanem azért, mert a transznemű nő bizarr videókat tölt fel magáról az internetre, amivel közvetve megalázza gyermekeit.

Amikor Melissa lekaparta a főnyereményt a sorsjegyről, az eladónak azt mondta: „Most adtatok nekem 4 millió fontot! 2018 lesz a valaha volt legjobb év.” A korábbi taxisofőr ezek után otthagyta a munkáját, és most már az álomesküvőjét tervezgeti. „Ez lesz az év esküvője” – mesélte a Mirrornak Melissa Ede.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top