Család

Mekis krumplitól próbálnak teherbe esni a nők

Néhány nő úgy gondolja, a közvetlenül szex után elfogyasztott McDonald's sült krumpli segít nekik teherbe esni, méghozzá a gyorskaja sótartalma miatt.

Ha egy nő mekis sült krumplit készít az ágya mellé szex előtt, a gyanútlan férfi is biztosra veheti, hogy teherbe akar esni. Legalábbis ha az illető elhiszi azt az egyre népszerűbb hiedelmet, hogy a McDonald’s-os sült krumpli segít teherbe esni…

Sok hasonló hiedelem terjeng a felpolcolt lábaktól kezdve különböző rituálékon át specifikus ételek fogyasztásáig, de ezek közül még semmire nincsen még bizonyíték (ahogyan a McDonald’s-os krumplira sem). A nők egyébként a krumpli sótartalmának tulajdonítják az áldásos hatást, de ez az összefüggés olyan gyenge lábakon áll, hogy nem is nagyon érdemes boncolgatni.

Mindenesetre ha ez az egész csak azért van, hogy a nőknek legyen egy jó kifogásuk a szex utáni nassolásra, akkor nagyon is támogatjuk az ügyet!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top