Család

Halott nagymamája hangját tudja visszajátszani különleges tetoválásával a lány

Szíve fölé készíttetett különleges tetoválást a halott nagymamájára mindig emlékezni vágyó lány.

Sakyrah Angelique elsős gimnazista volt, mikor nagymamája elhunyt három évvel ezelőtt. A lányt teljesen összetörte a veszteség, de most megtalálta a legjobb módját annak, hogyan őrizze meg a nagyi emlékét a szívében.

Sakyrah egy különleges tetoválást készíttetett nemrég nagymamája egy hangpostán hagyott üzenetéből, amit halála előtt egy hónappal hagyott a lánynak születésnapja alkalmából. Sakyrah ennek a félperces üzenetnek a hangsávját tetováltatta a szíve fölé, amit egy különleges mobilapplikáció segítségével aktiválni lehet, és így bármikor meghallgatható az üzenet, csak a tetoválásra kell helyezni a telefont.

A tetoválást a Skin Motion cég tervezte, amely hanghullámú tetoválásokat hoz létre hangfelvételekből. Bár úgy néz ki, mintha a telefon képes lenne leolvasni a hullámokat, és így visszahívni az eredeti hangot, kissé kevésbé varázslatos a valós működése. A speciális alkalmazás ugyanúgy működik valójában, mint a QR-kód. Egy ilyen tetoválás 29 fontba kerül évente, és maximum 30 másodperces üzenethosszt képes visszajátszani. 

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top