Család

Máig az úton tántorog a halálos balesetet okozó részeg férfi

Az autóúton kóválygó ittas férfi miatt egy sofőr elrántotta a kormányt, az autó pedig az árokba borult. A balesetben egy 12 éves kislány meghalt.

Súlyos tragédiát okozott az a részeg férfi, aki egy autóúton tántorgott néhány nappal ezelőtt. Egy 12 éves kislány a barátnője családjával a sárvári fürdőből tartott hazafelé, ám az ittas férfi miatt a sofőr elrántotta a kormányt, a kocsi pedig az árokba zuhant. A kislányt újraélesztették, de a kórházban meghalt.

A Bors azt írja, az 52 éves férfi úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna, a tragédia másnapján ugyanúgy kint volt az úton. A falubeliek azt mondják, csak legyint, és állítja, nem emlékszik semmire.

A helybéliek szerint a férfi a dukai kocsmába jár át gyalog, mert Kissomlyón már nem szolgálják ki. A 84-es út pedig a két falu között húzódik. A férfi állítólag egyedül él, a szülei meghaltak, és az alkohol komoly probléma nála. Elvonón is volt, de nem segített.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top