Család

Zseniális iskolai levelet hamisított a kisfiú, de nem jött össze a lógás

A körültekintő iskolakerülő még a suli logóját is rányomta a hamisított levélre – kár, hogy az így is teljesen hiteltelen volt a hemzsegő helyesírási hibák miatt.

A gyerekek elképesztően kreatívak tudnak lenni, ha lógásról van szó! Bár a klasszikus iskola inkább a szülői igazolás és aláírás hamisításában utazik, egy gyerek úgy döntött, csavar egy kicsit a dolgon, és inkább az iskola nevében ír hivatalos dokumentumot. Az ötlet zseniális, a megvalósítás kevésbé…

Pedig a fiú tényleg ügyelt a részletekre, még az iskola logóját is rányomtatta dokumentumra, hogy hivatalosabbnak tűnjön! A probléma egyrészről az, hogy valószínűleg kevés suli írja az alábbiakat: “Ryannek nem kell bejönnie jövő héten. Ugyan a tanítás zajlik, jövő héten a jelenlétet nem rögzítjük. Az iskolába be lehet jönni, de az otthon maradás nem számít majd hiányzásnak.” Másfelől az egész szöveg tele volt helyesírási hibákkal…

A zseniális levelet a fiú nővére osztotta meg a neten, és abban a legtöbb netező egyetért, hogy ilyen áldozatos próbálkozás után igazán járna a srácnak 1-2 szabadnap!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top