Család

Megható családi videók, melyek bearanyozzák a napodat

Válogatást készítettünk nektek az idei év legmeghatóbb családi videóiból. Kizárt, hogy könnyek nélkül végig tudjátok nézni a listát!

Megható videókból 2017-ben sem volt hiány. Számtalan olyan családi felvételt mutattunk nektek, melyek láttán azért csak elmorzsoltunk egy-egy könnycseppet. Az anyai szív, a testvéri összetartás, a szülői gondoskodás, a nagyszülők végtelen öröme mind-mind olyan pillanat, amelyek láttán elszorul a szívünk, s még jobban felértékelődik a család fogalma. A teljesség igénye nélkül íme 2017 legszebb családi videói a nagyvilágból:

Apaduett

Apa is csak egy van, és olyan jó vele énekelni! A négyéves Claire Ryannis így gondolja, ezért kedvenc dalát naponta többször is előadja édesapjával, aki gitáron kíséri őt. A Toy Story egyik betétdalának bájos apa-lánya feldolgozását eddig már több millióan látták világszerte. Nem véletlen.

Nagyszülők leszünk!

Egy amerikai házaspár, Sarah és Justin igazán különleges módon jelentette be a feleség szüleinek, hogy hamarosan nagymama és nagypapa válik belőlük. Egy szoba falára babaruhákat, fotókat akasztottak, kiírták a szülés várható időpontját, majd rejtett kamerával várták a hatást. A leendő nagyszülők reakciója olyan, akár egy kisgyereké, aki karácsonyra megkapta álmai ajándékát.

Minden nap anyanap

Hajnali kelés, testvérharc, gyereksírás, kakis pelenkák, kupis lakás és még sorolhatnánk. Anyának lenni sokszor nagyon is nehéz feladat, de a nap végére mindig rájövünk: megéri. Egy szívmelengető videóban bebizonyítják, hogy anyaként egy „normális” nap gyerekeinknek igazi varázslat lehet.

Korai örömök

Grayson 26 hetesen, koraszülött babaként bújt világra. Édesanyja napokig nem érinthette meg, összesen 84 napot töltöttek kórházban. Az első ölelést megörökítették, amivel lelket öntenének a hasonló szülőkbe: „Amin keresztülmentünk, félelmetes, de higgyétek el: erősebbek vagytok, mint gondolnátok, ahogyan a babáitok is.” Grayson ma már makkegészséges baba, aki hamarosan egyéves születésnapját ünnepelheti.

A legszebb 100

Dögös macák és tuti verdák helyett az amerikai rapper, Macklemore egy igazán rendhagyó videóklippel rukkolt elő: nagymamája 100. születésnapját választotta témául Glorious című dalához. A srác egy felejthetetlen napot töltött a nagyival, és csupa olyan dolgot csináltak, amiket látva azonnal magunkhoz szorítanánk nagymamánkat. Nézzétek meg, és nevessetek velük együtt!

Ikersiker

Olaszországban sikeresen szétválasztották a 17 hónapos algériai sziámiikreket, akik a mellkasuknál és a hasuknál voltak összenőve. A lányok műtéte 10 órán át tartott, öt sebészcsapat közreműködött benne, és összesen negyven szakember bevonásával zajlott. A sikeres operációért szinte az egész világ szívből szorított.

Down-boldogság

A 21 éves Jessica Evens Snellvillben él, de otthonától távol jár egyetemre. Igyekszik minél többször hazalátogatni, hogy meglephesse 15 éves, Down-szindrómás öccsét. A testvéreket elszakíthatatlan szálak fűzik egymáshoz: a nagy találkozásokról, kisöccse felhőtlen öröméről Jessica egy összeállítást készített, amelyet nem lehet könnyek nélkül végignézni.

Mesés karácsony

Úgy tűnik, a BBC One készítette a legjobb karácsonyi kisfilmet. A tehetségkutató versenyre készülő lány és őt egyedül nevelő édesapja hétköznapi történetével a brit tévécsatorna még a legkeményebb szíveket is megpuhította 2017 karácsonyán. A klipet eddig 25 millióan látták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top