Család

„Elhagyom a terhes barátnőmet, de ezt ő még nem tudja”

Biztosan te is hallottál csúnya szakításokról, vagy neked is volt hasonló tapasztalatod.

Persze szakítani nem könnyű – egyik félnek sem, de azért hiszek abban, hogy muszáj egymás szemébe nézve megbeszélni a  dolgot. Ezért is döbbentem le, amikor a Whisperen belefutottam ezekbe a vallomásokba, olyan emberektől, akik már egy ideje tervezik, tervezték, hogy elhagyják a párjukat, aki szerintük egyáltalán nem sejt semmit. Persze vannak köztük olyanok is, amit meg lehet érteni, de egy terhes barátnő elhagyása nem tartozik ebbe a kategóriába.

A barátnőm azt hiszi, hogy azért súlyzózom, mert egészséges akarok lenni. Amint elérem a megfelelő külsőt, elhagyom, mert állandóan azt kell hallgatnom, hogy nem vagyok tökéletes.

„A barátnőm nem tudja, hogy tudom, hogy megcsal. Azt se tudja, hogy a kempingezés közben az éjszaka közepén fogom otthagyni.”

20 éves vagyok, a barátnőm nemsokára megszüli a kisfiunkat, de el fogom hagyni, mert még nem vagyok kész az apaságra.

„A pasim még nem tudja, hogy elhagyom, méghozzá életem szerelméért.”

Nem vagyok már szerelmes a pasimba. Ő még nem tudja, de ha végre találok új lakást, akkor odaköltözöm, amíg ő dolgozik.

„Már az első pillanattól kezdve tudta a barátom, hogy egyszer szeretnék gyereket. Ebbe bele is egyezett. Most meg azt mondja, nem akar. Szerintem szakítok vele.”

A pasim már alig várja, hogy újra munkába álljak egy kis kihagyás után. De azt nem tudja, hogy amint visszamegyek dolgozni, elhagyom.

„A barátom még nem tudja, hogy szülés után elhagyom a babával együtt.”

Már négy éve vagyunk együtt a pasimmal, de sehova nem tart ez a kapcsolat. Ezért szakítok majd vele.

„Elhagyom a csajomat hétfőn, mert más nőkkel akarok lenni. Másik városba is költözöm, de ma este még együtt fekszünk ölelkezve az ágyban, mintha minden rendben lenne.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top