Család

Frizurája miatt nem léphetett fel a kisfiú az iskolai karácsonyi koncerten

Eltiltották a fiút a karácsonyi fellépéstől az iskolában, mert túl extrémnek ítélték a frizuráját.

A Manchesterben élő, 8 éves Khai Okojie-nak nem engedélyezték az iskolai karácsonyi koncerten való fellépést extrémnek ítélt frizurája miatt. Míg osztálytársai a templomban énekeltek, addig a fiú kénytelen volt az osztályteremben gubbasztani. Khai édesanyja, Jo Ellis a Manchester Evening Newsnak azt nyilatkozta, hogy fia iskolájának egy szemernyi karácsonyi szellemisége sincsen, roppant kegyetlennek minősítette a tanárok döntését.

„A fiam alig várta a fellépést. Otthon folyamatosan a dalokat ismételte. Az apja hétvégén fodrászhoz vitte, de nem gondolom, hogy a végeredmény olyan extrém, mint amennyire az iskola annak tartja. Göndör a tetején és alul rövidebb.”

Forrás: Men Media

A szülők úgy döntöttek, hivatalos panaszt fognak tenni az iskolában a kemény bírálat miatt, amit Khai nem először kapott. Hét hónapja hasonló ügyből kifolyólag már figyelmeztették a fiút. 

Az iskola azon a véleményen van, hogy a divatos frizura és a különböző hajformázó szerek, mint a gél használata, nem megengedett, különben figyelmeztetést adnak a szülőknek, illetve arra kérik őket, változtassák meg gyerekük haját.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top