Család

Zseniális ünnepi frizurákat készít kislányának az egyedülálló apuka

Az ünnepi időszakban Greg karácsonyi frizurákkal örvendeztette meg kislányát. Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy ügyességben és kreativitásban sok profit is leköröz.

2015-ben az egyedülálló amerikai édesapa, Greg Wickherst komoly lépésre szánta el magát: különórákat vett egy, az otthonához közel dolgozó fodrásztól, hogy különleges és főleg lányos frizurákat készíthessen kislányának, az akkor mindössze 3 éves Izzynek. Azóta egy év telt el, Greg pedig ismét a címlapokra került, nem mindennapi karácsonyi frizuráinak köszönhetően.

Fotók: Greg Wickherst
Fotók: Greg Wickherst
Zseniális ünnepi frizurákat készít kislányának az egyedülálló apuka

“Szerettem volna valami igazán egyedit kitalálni. Mivel közeleg a karácsony, úgy döntöttem, egy feldíszített karácsonyfát kreálok Izzy hajából” – kezdte az édesapa az ABC News amerikai hírcsatornának, majd hozzátette, mielőtt nekikezdett volna, megkérdezte lányát és barátnőjét is, hogy szerintük jó ötlet-e.

“Mondanom se kell, mindketten nagyon lelkesek voltak az ötlet hallatán. Végül a barátnőmmel közösen készítettük a frizurát, ami még így is majd egy órát vett igénybe.” Greg a lapnak elárulta, másnap reggel is csinált ünnepi frizurát, immár sokkal gyorsabban: a cuki hóembert alig 20 perc alatt sikerült elkészítenie.

Zseniális ünnepi frizurákat készít kislányának az egyedülálló apuka

Olvass még többet egyedülálló apukákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top