Család

Apukák, akiket a szívünkbe zártunk idén

Az apukákról készült képek és videók különösen hatnak ránk. Szinte mindig könnyekig meghatódunk, amikor látjuk, mennyire törődnek a gyerekeikkel.

Az apaság fogalma újraíródott, már kezd teljesen kihalni szerencsére az a sztereotípia, hogy apa dolga csak az, hogy dolgozni járjon, lapátolja haza a pénzt, anya meg terelgesse a gyerekeket, és szóljon rájuk, ha zavarnák az apjukat. Az egyik legörömtelibb változás ebben a világban az, hogy az apák ugyanúgy részt vesznek már a gyerekek nevelésében, nem rohannak világgá, ha egy kakis pelenkával kell megküzdeniük, és örömmel ringatják a babáikat, játszanak a totyogókkal.

Nem csoda, hogy meg vagyunk őrülve a gyerekeikről gondoskodó apukákért, belénk van kódolva, hogy elolvadjunk, ha egy férfit látunk babával. Idén is rengeteg megható és vicces apás cikkel találkoztunk, ezek közül válogattunk pár kedvencet.

1. Az apa, aki olyan házat épített a lányainak, hogy simán beköltöznénk

Kétemeletes házat épített egy fára az apa, de akkorát, hogy azt elfogadnánk magunknak mi is. A játszóházban ráadásul nem csak a puszta falak vannak, hanem mászófal, csúszda, konyha és még egy öltözőszoba is helyet kapott benne. Két kislánya, az ötéves Avery és a kétéves Violet ezzel a hét méter magas palotával a világ legszerencsésebb gyerekei közé tartozik.

2. Az apa, aki a legmeghatóbb videót készítette

Hát nem lehet nem könnyezni a holland filmes és fotós, Frans Hofmeester time-lapse videóin. Az apa kisbaba koruktól kezdve minden héten készített videót két gyermekéről, majd összevágta ezeket a kisvideókat, így láthatjuk, ahogy Lotte babából 18 éves gyönyörű nővé válik, Vince pedig a szemünk láttára lesz 14 éves kamasz percek alatt.

3. Az apa, aki az ötödik gyereket szeretné örökbe fogadni

A brit meleg apuka egyedül neveli négy örökbefogadott gyermekét, és októberben épp arra készült, hogy egy ötödiket is magához vegyen. Ráadásul mind a négy gyermeke fogyatékkal él, és a hatóságokat sem tudta egyszerűen meggyőzni arról, hogy alkalmas apának, három évig küzdött a gyerekeiért. Mind a négy gyermeke, a 10 éves Jack, a 6 éves Ruby és Lily, valamint a 2 éves Joseph is annyit fejlődött, amióta Ben neveli őket, ami még az orovosokat és a szociális munkásokat is meglepte.

4. Az apa, aki a legcukibb képeket prezentálja

Egyértelműen az év Instagram-sztárja ez az apa-baba páros, akikért csak rajongani lehet. Sholom Ber Solomon és kilenc hónapos kislánya, Zoe látható a képeken. Az apa a gyermekét a legváltozatosabb ruhákban és szituációkban örökíti meg úgy, hogy muszáj rajta mosolyogni.

5. Az apa, aki bárcsak a mi apukánk lenne

Brittany Gayler biztos elnyerné a legszerencsésebb lány címet, ha lenne ilyen, amiért épp Jason az apja. Az iskola első napján apa elkísérte őt iskolába, Brittany pedig megosztotta a fotót erről az első napról azzal a képpel együtt, ami a gimnázium utolsó napján készült kettőjükről. Apa ugyanazt a cukiságot csinálta, csak elkísérte a lányát az iskolába. Hát mennyire aranyos már!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top