Család

Csodával határos módon túlélte a kutya, hogy lezuhant a hídról

Kritikus állapotban találtak rá a hídról lezuhant kutyára.

Chino, a négyéves labrador gazdájával sétált Glasgow egyik parkjában egy hídon, amikor hirtelen leugrott a mélybe. Az állatot kritikus állapotban vitték az állatorvoshoz, miután összeomlott a tüdeje, és súlyos zúzódásokat szenvedett. A kutya gazdája, Elizabeth Brydon is sokkos állapotba került.

Forrás: PA

„Az egész olyan volt, mintha lassított tempóban történne. Emlékszem, hogy láttam Chinót a levegőben, de közben teljesen tehetetlennek éreztem magam. Aztán már csak azt láttam, hogy mozdulatlanul fekszik a híd lábánál, és azt hittem, meghalt. A híd alatti folyóban nagyon kevés víz volt, ezért Chino egyenesen az alatta lévő sziklákra esett.”

Az állatorvosok azonnal megröntgenezték a kutyát, amiből kiderült, hogy súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett, de egyik csontja sem tört el. Fájdalomcsillapítót kapott, és egy éjszakán át megfigyelték, de másnap már hazatérhetett. Az orvosok szerint Chino figyelemre méltó javuláson ment át, szinte csoda, hogy ilyen szerencsésen megúszta a balesetet. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top