Család

Új tévécsatorna indult

Új, kosztümös sorozatokat kínáló csatorna indult Epic Drama néven.

Tegnap új televíziós csatorna indult, és vált elérhetővé több hazai szolgáltató kínálatában. A kosztümös sorozatokban erős Epic Drama csatorna a következő hetekben jelenik meg a szolgáltatók kínálatában.

A Viasat World december 14-én tartotta új csatornája, az Epic Drama világpremierét, Magyarországon a Digi, az Invitel, a PR-Telecom, a Tarr, az Antenna Hungária és számos regionális televíziós szolgáltató kínálatában lett elérhető, vagy válik azzá a következő hetekben.

Kurtizánok kora (Harlots)

Az Epic Drama több mint 600 órányi szórakozást kínál a világ minden részéről összeválogatott drámasorozatokkal. Ezek többnyire az elmúlt években forgatott, kosztümös, történelmi sorozatok, melyek több mint kétharmadát az Egyesült Királyságban és Európa más országaiban forgatták. De érkeznek teleregények az Egyesült Államokból, Kanadából és Ausztráliából is.  

A csatorna olyan sorozatokkal nyit, mint a Kurtizánok kora, a Mr. Selfridge és Poldark, a The Miniaturist, és a Versailles – írja az Origo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top