Család

Szívszorító üzenettel raktak ki egy kiskutyát az utcára

Egy dobozban lapult az oltalmat kereső eb.

Egy michigani iskolában akadt rá takarítás közben a megdöbbent portás a dobozra, benne egy hét és fél hetes kölyökkutyával. A dobozon ez állt: „Elnézést, nem volt otthona, és nagyon hideg volt. Kérem, találjanak neki új otthont. Köszönöm!”

Forrás: Detroit Pit Crew Dog Rescue

A portás azonnal kapcsolatba lépett az iskola egy köztudottan nagy állatbarát tanárával, aki ideiglenesen magához vette a kutyust, fia nagy örömére. A koromfekete ebet Hópehelynek nevezték el. A tanár azonnal intézkedett, hogy megfelelő gondoskodást kapjon az eb, amely végül menhelyre került. 

Forrás: Detroit Pit Crew Dog Rescue

A kutyust valószínűleg az iskola valamelyik diákja hagyhatta ott, aki nem tudta elég jól ellátni az állatot, viszont biztos akart lenni abban, hogy jó kezekbe kerül. A dobozban egy takarót és kutyaeledelt is hagyott az illető. Hópehely azóta is imád a dobozban kuckózni, nehezen lehet onnan kirobbantani. Persze néha muszáj kijönnie, például amikor megkapta a megfelelő védőoltásokat. 

A mai napig senki sem tudja, konkrétan ki és miért hagyta ott az iskolában a kutyát, de a lényeg, hogy Hópehely jól van, most már egy szerető család gondoskodását élvezi, és a karácsonyt nem az utcán tölti egyedül.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top