Család

Apjának nézik a 21 éves lány 64 éves párját

A lány szülei mindketten fiatalabbak a szerelménél.

Alexandria Gayton-Gutierrez mindössze 19 éves volt, amikor 2016 márciusában, a Facebookon megismerkedett a nála 43 évvel idősebb Jonathan Geffnerrel. Heteken át chateltek egymással, és rájöttek, hogy a jelentős korkülönbség dacára rengeteg közös van bennük.

Két hónappal megismerkedésük után a lány bevallotta a férfinek, hogy nagyon kedveli, és vonzódik hozzá. Az elvált férfit sokkolta Alexandria vallomása. Úgy érezte, túlságosan idős hozzá, és nem hitte, hogy a lány kedvelhet olyasvalakit, mint ő. 

Megpróbált küzdeni a helyzet ellen, valójában azonban ő is beleszeretett a lányba. Még mindig nem találkoztak személyesen, amikor Jonathan végül feltárta valódi érzéseit Alexandria előtt.

2016 novemberében aztán a New York-i férfi 17 éves lányával a texasi San Antonióba repült, hogy végre találkozzon Alexandriával. Jonathan megismerkedett a lány szüleivel is, akik mindketten fiatalabbak nála. A lány akkor még úgy mutatta be nekik, mint barátot. 

A látogatás harmadik napján Alexandria és Jonathan ellátogattak egy állatotthonba. Ott csattant el közöttük az első csók.

A lány idén januárban megkezdte egyetemi tanulmányait. Ugyanebben a hónapban meglátogatta szerelmét New Yorkban. Azóta felváltva utaznak egymáshoz, illetve Alexandria nyáron két hónapot Jonathannél töltött.

Időközben családjuk és barátaik előtt is feltárták kapcsolatukat. A kezdeti szkepticizmus után a szeretteik is elfogadták, hogy egymással boldogok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top