Család

Vagyonokat keres a 6 éves YouTube-sztár

Az alig hatéves kisfiú a világ nyolcadik legjobban fizetett YouTubere a Forbes listája szerint – egy év alatt sikerült 11 millió dollárt keresnie.

Nem sok hatéves mondhatja el magáról, hogy már ebben a korban magának keresi a pénzét, azt meg még kevesebb, hogy ez az összeg évi 11 millió dollárra rúg. Ryan, a Ryan ToysReview vloggere fiatal kora ellenére idén a nyolcadik legjobban fizetett YouTuber lett a Forbes szerint. A kis srác különböző játékokat tesztel, például ilyen nagy kartonbunkereket:

Ryan titka egyrészt nyilvánvalóan az, hogy borzasztóan cuki, de az is tény, hogy nem most kezdte a bizniszt: állítólag már hároméves kora óta vlogol a YouTube-on. A kisfiúnak jelenleg körülbelül 10 millió követője van, anyukája pedig már fel is mondott munkahelyén, hogy teljes munkaidőben Ryan menedzsere lehessen.

A hatéves kissrác egyébként maga követelte a YouTube-os hírnevet: régebben állítólag ő is sok videót nézett, amelyben gyerekek vlogoltak, és szinte felháborodottan kérdezte, hogyhogy ő nem lehet a YouTube-on. A szülők számlát nyitottak Ryannek, ott gyűjtik a pénzét, amiért valószínűleg egyszer még borzasztóan hálás lesz.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top