Család

Videóra vették, ahogy egy 15 éves diákkal szexel a kadarkúti tanárnő

Együttlétükről állítólag videót is készített egy másik fiú. A pedagógus már nem dolgozik az iskolában, a rendőrség nyomoz az ügyben.

Egy 15 éves iskolás fiúval folytatott szexuális viszonyt egy 30 év feletti kadarkúti tanárnő, ebben az ügyben nyomoz a rendőrség. Miközben a pedagógus és a kamaszfiú intim helyzetben együtt voltak, egy másik fiú mobiltelefonjával felvételt készített a történtekről – írja a Sonline.

A somogyi kisvárosban közszájon forog a történet, szinte mindenki tud róla. Állítólag március óta tartott a viszony. A tanárnőnek meghalt a férje, egyedül élt, és valahogy összejött a diákkal. Azt viszont nem tudni, hogyan került oda a videót készítő másik.

A lapnak két diák azt mondta, nem látták a felvételt, állítólag a rendőrség lefoglalta. A tanárnő már nem tanítja őket, nekik azt mondták, felmondott, de inkább úgy vélik, hogy eltávolították. A fiú viszont most is az iskolába jár.

Az általános iskola nem szólalt meg az ügyben, a rendőrség pedig a nyomozás érdekeire hivatkozva csak annyit közölt, hogy valóban eljárás folyik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top