Család

„Nem szépítem, az elmúlt két év kis híján tönkretette a házasságunkat” – párkapcsolatáról mesélt az ötösikrek édesanyja

Döbbenetesen őszintén vallott az ausztrál ötösikrek édesanyja arról, hogyan változtatta meg az életüket az öt gyerkőc érkezése.

„Ha valaki azt mondta volna nekem, miután először találkoztam Vaughnnal, hogy hamarosan öt gyermekkel esek teherbe egyszerre, gondolkodás nélkül képen röhögöm” – kezdte vallomását a nyolc gyermeket nevelő anyuka, Kim Tucci. Az ausztrál nő nevét kicsit több mint egy éve, egy csodálatos várandós fotózásnak köszönhetően ismerte meg az egész világ.

ötösikrek, ausztrália

Kép forrása: http://www.kidspot.com.au/

Kim Tucci azóta világra hozta ötösikreit, akiknek ellátásában kezdetben nemcsak a családja, hanem két kirendelt dada is segédkezett. „Nem tagadom, ez az elmúlt két év igencsak próbára tette a házasságunkat, Vaughn többször pakolta már be a bőröndjeit, miután egy heves vita után arra kértem, költözzön ki a házunkból.”

Az anyuka bevallja, az ötösikrek születése után számtalanszor érezte úgy: pusztán az, hogy szereti a párját, nem elég ahhoz, hogy működőképessé tegyék a házasságukat. „Üvöltöztünk, sírtunk, és gyűlöltük egymást” – írta, majd hozzátette, a heves viták miatt jó ideig házassági tanácsadóhoz jártak, ahol aztán több éves sérelmeiket vágták egymás fejéhez.

ötösikrek, ausztrália

Kép forrása: http://www.kidspot.com.au

„Csonka családból jövök, így az én elképzelésem az volt, hogy a gyerekek miatt mindenképp benne maradok a házasságomban, akkor is, ha az rossz. Mindezt csak azért, hogy megadhassam nekik azt, ami nekem sosem volt: hogy anyukám és apukám együtt, egy fedél alatt élnek. Szerencsére a terápiát követően kiderült, a házasságom egyáltalán nem boldogtalan.”

Kim ír arról is, hogy a legnagyobb problémát nem az okozta számára, hogy nem szerette a férjét, hanem az, hogy úgy érezte, neki kell egyben tartania immár 10 tagúra duzzadt családját. „Hiába igyekeztünk lopni magunknak is egy kis időt, az sosem sült el úgy, ahogy terveztük.”

Az anyuka szerint annak a kulcsa, hogy megmentették a házasságukat, a nyílt és őszinte kommunikációban rejlik. „Beszélni kell a bajokról, és meg kell hallgatni a másik igényeit, vágyait is” – mondja, majd hozzáteszi, hisz abban, hogy a házasságuk most már elég erős ahhoz, hogy bármilyen lehetetlen helyzetbe kerüljenek is, együtt átvészeljék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top