Család

Nem lesz ma meghatóbb az apukája sírkövét ölelő kisfiú fotójánál

Az ötéves Mylan és nyolcéves testvére, Mason most járt először apukájuk sírjánál. A megható pillanatot, ahogy a kisebbik fiú megöleli a sírkövet, a kicsik anyukája örökítette meg.

A két kisfiú édesapját, a 37 éves hivatásos katonatisztet, Fred Brazelt idén februárban diagnosztizálták négyes stádiumú végbélrákkal, amikor még Kentuckyban állomásozott. A diagnózist követően azonnal visszatért otthonába, Colorado Springsbe, ám orvosa csak helyben hagyni tudta a korábbi diagnózist, valamint közölte azt is, hogy a daganat áttétet adott a férfi májába.

„Hiába szerettük volna a műtétet, az orvosok közölték, hogy a daganat szétterjedtsége miatt nem tudják megoperálni Fredet” – ezt már a férfi anyósa írta az orvosi költségek fedezésére létrejött adománygyűjtő oldalon. Itt kiderült az is, hogy Fred betegségét kizárólag kemoterápiával tudják kezelni az orvosok, és hogy a vőnek hetente egy kezelésre van szüksége.

Fred végül a kezelések ellenére idén júliusban meghalt. Felesége, a 29 éves Kait és két kisfia, az ötéves Mylan és nyolcéves testvére, Mason azóta nem járt a férfi sírjánál. Kait az ABC News amerikai hírcsatornának elmondta, azért nem mentek ki a sírhoz, mert képtelen volt szembesülni azzal, hogy imádott férje nincs többé.

Nem sokkal ezelőtt azonban Kait és fiai kilátogattak Fredhez a temetőbe, az anya itt készítette azokat a szívszaggató képeket, melyek azóta vírusszerűen terjednek a közösségi médiában. „Az idősebb fiam, Mason kért meg, hogy menjünk ki a sírhoz, mert rengeteg dolgot szeretett volna elújságolni az apjának” – mesélte az anyuka.

Miközben Mason az édesapjának mesélt, öccse, Mylan szundikált. Távozáskor azonban ő volt az, aki visszafordult, és megölelte a sírkövet, mert mint mondta, érezte, hogy apukája ott van a közelükben, és nem tudta csak úgy, búcsú nélkül otthagyni őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top