Család

Kést talált adventi kalendáriumában a 12 éves lány

A 12 éves lány a Boots nevű brit üzletláncban vásárolta meg az adventi naptárt, és döbbenten emelte ki belőle a borotvaéles kést.

Viszonylag szokatlan ajándékot tartogatott a Boots nevű brit üzletláncban megvásárolt Zoella adventi kalendárium, amelyben elvileg 12 apró meglepetésnek, mondjuk illatos gyertyának vagy valamilyen apró kiegészítőnek kellene lennie. Ehelyett egy 12 éves lány egy kicsi, de annál élesebb pengét talált az ajándékokat rejtő naptárban.

A lány családja mélységesen felháborodott az eseten, pláne, mert nem tudni, hogy vajon elszigetelt esetről van-e szó. A szülők a neten tették közzé a hírt, hogy így értesítsék a többi szülőt, de természetesen kapcsolatba léptek a Boots áruházlánccal is, akik azt mondják, már vizsgálják az ügyet.

A penge celofánba volt csavarva, és elég valószínűnek tűnik, hogy valaki szándékosan tette az adventi naptárba – a család szerint a kés úgy fest, mint „amit egy börtönbe próbálnak becsempészni”.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top