Család

Erre a legkevésbé sem számított az anya, amikor belépett a kislánya szobájába

A 8 éves Libbi mágnestáblán üzent szüleinek.

A kétgyermekes, brit Sophie Boyns egyik este bement jó éjszakát kívánni a kislánya szobájába, ekkor talált rá a 8 éves Libbi által írt üzenetre. „Szeretlek titeket, Anya és Apa! Köszönöm, hogy szexeltetek, és így én és Oscar világra jöhettünk!” – állt a mágnestáblán.

Az anya alig tudta visszafojtani a nevetését, amikor meglátta a szöveget, melyre a legkevésbé sem számított a lányától. Férjével aztán mindketten jót derültek lányuk különös humorán. Később Libbi bátyjának, a 10 éves Oscarnak is megmutatták, akinek szintén nagyon tetszett a szöveg, különösen mivel szerepelt benne a szex szó.

Libbi egyébként tanárnő szeretne lenni, ezért is kapta szüleitől a fehér mágnestáblát. Már máskor is előfordult, hogy üzenetet hagyott nekik rajta, ám ilyet, mint most, még sohasem.

A szülők elmondták azt is: fiuk osztályában már tartottak szexuális felvilágosító órát a diákoknak, így neki természetesen otthon is voltak már kérdései a témával kapcsolatban. Ők maguk pedig a nyíltság hívei, így nem csak Oscart, de Libbit is felvilágosították már.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top