Család

Eltűnt a 19 éves Dékány Dóra – fotó

Lassan két hónapja, hogy semmit sem tudni a 19 éves Dékány Dóráról, aki Szentesről tűnt el október elején. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a lány megtalálásához.

Körözési eljárást indított a Szentesi Rendőrkapitányság a 19 éves Dékány Dóra eltűnése ügyében. A rendőrségi bejelentés szerint a lány 2017. október elején szentesi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Dékány Dóra 178 centiméter magas és 70 kilogramm, haja hosszú. A 19 éves lány az eltűnésekor fekete nadrágot, valamint fehér pólót viselt.

Dékány Dóra – Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Dékány Dóra tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth L. utca 43.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjában a (06 62) 562 400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06 80 555 111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top