Család

Minden egyes lájk után kapott egy pofont a férjétől

Egy uruguayi fiatal nőt, Adolfina Camelli Ortigozát addig ütötte-verte otthon a férje, amíg a felesége arca teljesen el nem torzult, és sürgősen rekonstrukciós műtéteket kellett végrehajtani rajta. Az elkövető a Facebookon szerzett lájkok és megosztások után osztogatta a pofonokat.

A 21 éves Adolfina Camelli Ortigozát sürgősen kórházba kellett szállítani, és meg kellett operálni az arcát, mert az teljesen szét volt roncsolódva 32 éves férje rendszeres bántalmazásai miatt. Az uruguayi nő családon belüli erőszak áldozata, a rendőrséget csak akkor riasztották, amikorra a férj, Pedro Heriberto Galeano pofonjai kezdték életveszélyesen megsebesíteni Ortigozát.

A nő ügyvédje szerint Galeano pofonnal büntette a feleségét, ha a nő egy Facebookra kiposztolt képéért lájkot vagy megosztást kapott. A férfi erőszakkal tartotta otthonában Ortigozát, akinek a Facebook-oldala felett egy idő után átvette az irányítást, és maga a féltékenységi dührohamokat kapó elkövető kezdett fotókat posztolni a feleségéről. Több kép, több lájk, több pofon alapon. A barátoknak pedig fogalmuk sem volt róla, hogy minden egyes, alapvetően kedves gesztusnak szánt megnyilvánulásukkal a közösségi oldalon tönkreteszik a nő életét.

A bántalmazott feleség ügyvédje szerint egyedül a nő fogai maradtak épségben a verések során, mivel a férje egy ruhadarabbal mindig betömte a nő száját, hogy ne tudjon üvölteni a fájdalmában. 

Végül a férj édesapja dobta fel a saját fiát a rendőrségen, mert attól tartott, hogy előbb-utóbb halálra veri a férfi a feleségét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top