Család

Megható videó – anyukája haját fésüli a fiú

Megindító videó kering az interneten anyaáról és fiáról.

A 27 éves Ralph Udeaja megható videót osztott meg Instagramján nemrég, melyben édesanyjával látható, akit épp megfésül otthonukban, miközben Chris Brown egyik dalára mókáznak. A videó alatt ez a megjegyzés olvasható:

„Hivatalosan is anyám fodrászává váltam. Szinte a halál közelében volt, és most nap mint nap látni a gyógyulását…Halálosan szeretem ezt a nőt.”

Az 56 éves Gloria Ofoha depressziós, és bipoláris zavarban szenved, a közelmúltban kórházba is került különböző problémái miatt. A nő, miután hazaengedték, elkóborolt a kórházból, és fia nem hitte, hogy megtalálják. Udeaja a közösségi médiát használta akkor is, hogy rátaláljon édesanyjára. Az akció sikeres volt, a nő meglett, de nagyon rossz állapotban vitte haza a fia. A mostani videó éppen akkor készült, amikor Udeaja rendbe hozza a nőt.

A videót 67 000-en nézték meg eddig, a család nagyon sok kedves és bátorító kommentet kapott. Udeaját meglepte és megérintette az emberek reakciója. Mi pedig reméljük, hogy kicsit könnyebb lesz anya és fia élete!

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top