nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Unokát próbált rabolni magának egy idős nő

Unokát próbált rabolni magának egy idős nő

Anyukája mellől akart elrabolni egy 20 hónapos kisfiút egy nagymamakorú nő egy walesi boltban, szerencsére nem járt sikerrel.
NLCafé
f Ajánlom

Alig tért magától a döbbenettől és a rémülettől Sabina Palmer, a fiatal anyuka, akinek húsz hónapos kisfiát egy 60 év körüli asszony akarta elrabolni egy walesi áruházból, egyből megírta történetét a Facebookra, hogy figyelmeztesse a többi szülőt.

Sabina elmondása szerint az idős asszony egy rhyli áruházban leskelődött, amikor férjével és húsz hónapos kisfiával beugrottak vásárolni. Már messziről észrevette a nagymamakorú nőt, és egyből rossz érzése támadt. A rossz érzés fokozódott, amikor közeledtek egymás felé a polcok közötti sorban. Az idős nő mikor mellé ért rámosolygott, majd megragadta a kisfiút.

Az anyuka ekkor ösztönösen magához húzta a kis Ricót, erősen szorította a karjaival és már csak arra emlékszik, hogy a férje sétál felé. „Nem tudtam elhinni, hogy ez történik” – mondta a Daily Postnak Sabina.

Néhány másodperc után Sabina pánikba esett, igyekezett keresni valakit a boltban, akitől segítséget kérhet, és aki feltartóztathatná a gyermekrablással próbálkozó asszonyt, de mire talált valakit, a nő kereket oldott.

A család megtette a rendőrségi feljelentést, az észak-walesi rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Megosztás Facebookon