Család

Megcsalta magát az önmagával házasodott brit nő

Sophie Tanner 2015-ben kelt egybe saját magával, mert ez számára a szabadság és személyisége fejlődésének a megünneplését jelentette. Sajnos, nem tartott sokáig a boldog frigy: megcsalta magát.

2015-ben egy tévéműsorban újságolta el a brit Sophie Tanner a nagy hírt, miszerint egybekelt magával. Akkor a döntését azzal indokolta, hogy ő mindig is élvezte a szingliéletet a húszas éveiben, és miután olvasott egy regényt egy nőről, aki magával házasodott össze, rájött, hogy neki is erre van szüksége. Törvényesen, persze, nem sikerült keresztül vinni a kissé tudathasadásos házasságot, de ettől függetlenül barátai és családja körében még megtartották az esküvőt. Volt menyasszonyi ruha és lagzi is. 

Akkor úgy fogalmazott, hogy ez nem azt jelenti, hogy ezek után apáca lesz, nem utasít vissza minden kapcsolatot, de a rossz kapcsolatokat mindenképpen. „Az önmagaddal való házasság az önszeretetről szól. Azt jelenti, hogy a saját magad megértése és a magaddal való törődés ugyanolyan fontos, mint a romantikus kapcsolatok” – tette hozzá. 

Aztán elkezdődött a házas élet, elmúltak a mézes napok, és Tanner maga iránti heves szerelme is megkopott egy kicsit. Saját bevallása szerint megcsalta magát egy férfival. Szintén egy tévéműsorban számolt be róla, hogy a kedvéért monogámiára áttért férfival a kapcsolata öt hónapig tartott, majd a férfi is megházasodott saját magával. 

Reméljük, hogy a nő mindezek után nem dönt majd a válás mellett, hiszen két évvel korábban úgy fogalmazott, hogy „az önmagunkkal kötött házasság egy életre szóló elköteleződés, a saját boldogságodért mindig is te felelsz, tehát a válás nem lehet opció”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top