Család

Ma szembesítik a lúgos orvost és áldozatát

Folytatódik a még 2012-ben történt eset pere, miután a Kúria nyáron hatályon kívül helyezte az ítéletet, és az ügy visszakerült másodfokra.

Ma negyedszerre kerül bíróság elé a lúgos orvosként emlegetett Bene Krisztián ügye, aki a vád szerint lúggal öntötte le Renner Erika nemi szervét.

A per ismét a Fővárosi Ítélőtáblán zajlik, ahol legutóbb Bene Krisztán 9 év börtönbüntetést kapott egyebek mellett életveszélyt okozó testi sértés bűntettéért, de azt az ítéletet a Kúria nyáron hatályon kívül helyezte, így az ügy visszakerült másodfokra – írja a 24.hu.

Gál András, az áldozat ügyvédje szerint a tényállást 90 százalékban már feltárták, ők pedig a vádlott „bűnösségét legalább 150 százalékban”. Hozzátette:

Nem kell új bizonyítás, csak a mélyére kell ásni a rendelkezésre álló iratoknak.

A mostani tárgyaláson az is megtörténik, amire eddig nem volt példa: szembesítik Renner Erikát az ügy vádlottjával. Ez az áldozat ügyvédje szerint sem indokolt, de azt mondta, „van mit mondanunk Bene Krisztiánnak”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top