Család

Más diákkal is kikezdhetett a gyerekszöktető békési tanár

Egy család szerint a fiukat több korrepetálásra is a lakására hívta az informatikatanár, ahol ölelgetni, puszilgatni próbálta a gyereket.

Más diákkal is furán viselkedett az a békési informatikatanár, aki egy 11 éves diákjával akart külföldre szökni, hogy ott új életet kezdhessenek, de a repülőtéren lebuktak.

A Bors egy családtól úgy értesült, a férfi az ő fiukat is megkörnyékezhette, legalábbis erre lehet következtetni a beszámolójából. E szerint a tanár több korrepetálásra is a lakására hívta, és megpróbálta ölelgetni és puszilgatni a gyereket.

A laphoz olyan információk is eljutottak, hogy a 33 éves Sz. Zoltán egy másik tanítványt is kiszemelt magának, de a 17 éves srác ellenállt. A pedagógus azt ajánlotta fel neki, hogy segít ledolgozni az 50 óra közösségi szolgálatát, ami az érettségihez kellett volna. Aztán ingyen matekkorrepetálást ajánlott neki a lakásán, de furcsának tűnt.

Amikor ezt történt, 15-16 éves lehetett a fiú, elmondása szerint közel engedte magához a tanárt, aki ölelgetni és puszilgatni akarta. Elmesélte egy haverjának a történteket, és otthagyta, nem ment vissza hozzá, mert furcsállta a viselkedését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top