Család

Ez a cuki kislány a leglelkesebb állatvédő – fotók

A kislány gyenge pontja az állatok mentése és segítése.

A 8 éves Sofia egészen kicsi korától kezdve lelkes állatbarát. Közelségük és szeretetük mindig is természetes volt a kislány számára, mert édesanyja is egy menhelyen dolgozik, és amelyik jószágon csak segíteni tud, megteszi. 

Forrás: Emily Rock

Sofia még mindig túl fiatal ahhoz, hogy hivatalosan is önkéntesnek jelentkezhessen édesanyja munkahelyén, így addig azokról az állatokról gondoskodik, akiket anyja befogad saját magukhoz. A család különböző kutyákat és macskákat vett magához, akiknek orvosi problémáik vannak, vagy nem tudta az anyjuk táplálni őket. Sofia úgy bánik ezekkel az állatokkal, mintha csak a testvérei lennének. 

Forrás: Emily Rock

Eteti őket, 

Forrás: Emily Rock

felolvas nekik,

Forrás: Emily Rock

gyengéd velük.

Forrás: Emily Rock

Olykor még együtt is alszik az állatokkal.

Forrás: Emily Rock

Anyja szerint lánya és az állatok között valami olyan különleges kapcsolat van, amit elképesztőnek tart. „Megértik egymást, az állatok reagálnak a lányomra, de amitől elolvad a szívem, az a mérhetetlen empátia, amivel Sofia ezek iránt a jószágok iránt viseltetik. Büszke anya vagyok.”

Forrás: Emily Rock

TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top