Család

Gyerekkori álma vált valóra a nőnek, mikor esküvője napján apja a Mekibe vitte

9 évesen szerződést írt alá apjával a nő, hogy az elviszi őt a McDonald's-ba esküvője napján.

Karen Tucker-Banfield 1991-ben, mikor 9 éves volt, kézzel írt szerződésben egyezett meg édesapjával, hogy ha egyszer férjhez megy, apja elviszi őt kedvenc helyére, a Mc’Donaldsba, egy kiadósat enni az esküvője után.

Forrás: Caters News

Apja, Steve Tucker azonnal beleegyezett, és lám, 27 évvel később betartotta a szavát. A most 36 éves Karen férjhez ment, az esküvő után pedig, ahogy a kontraktus szólt, apjával elkocsikáztak egy közeli Mekibe, hogy megtartsák az előlagzit. Apát és lányát elkísérték a közeli rokonok is, de csak Karen és édesapja fogyasztottak. 

Forrás: Caters News

Persze utána megtartották a hivatalos vacsorát is, de attól a bizarr ténytől eltekintve, hogy valakinek a Meki a kedvenc helye, nagyon megható gesztusnak tartjuk szülő és gyereke ilyen hosszan kitartó egyezségét. A történetben a legédesebb dolog az, hogy Steven a szerződés megírásától kezdve nyugdíjba vonulásáig, 20 éven keresztül mindennap magával vitte a munkába gyermeke levelét, ugyanis az aktatáskájában tartotta. 

Forrás: Caters News

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top